Over. Alles is mogelijk, niets is te gek.

yuzi bloemen noordwijkerhout

Opgericht in het hartje van de Bollenstreek tussen de prachtige bloemenvelden maakt YUZI apps en websites volledig naar wens. Met een visie dat alles mogelijk is vind YUZI voor elk probleem een oplossing. Websites moeten een plezier zijn om te bezoeken, maar ook een plezier zijn om te onderhouden. Met de eindgebruiker in het achterhoofd zorgt YUZI ervoor dat dit ook voorop staat. 

YUZI websites en apps, macbook en iphone

Ook op zoek naar een nieuwe website of app? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken, deze zijn eindeloos. Of bekijk de portfolio en krijg een indruk wat YUZI zoal doet en maakt.

Huub Smit Founder

Ervaringen van klanten. Een aantal reacties.

Huub is niet alleen de technische man van Blik op Noordwijkerhout, maar ook van Blik op Lisse. Deze website is in navolging van BON 1 april 2017 geheel nieuw online gezet. Technische aanpassingen worden op zeer korte termijn gedaan en vragen worden vaak direct beantwoord. YUZI is een derhalve wat mij betreft een aanrader!

HansBlikOp Lisse

Perfecte balans tussen webdesign en dienstverlening.. altijd klaar staan voor evt verbeteringen en vragen! Een absolute aanrader op alle gebieden! Bedank voor onze mooie site!

Automagic

Huub van YUZI is een prachtig voorbeeld van hoe goed samenwerking en ondersteuning zou moeten zijn voor ZZP-ers met een eigen website. Hij denkt mee, ontwikkelt en is zeer accuraat en vlot! Echt een aanrader!

JokeAction4Vitality

Naast het geven van duidelijke en ter zake doende adviezen denkt Huub met mij mee. Als ZZP-er weet je wie je klanten zijn en wat ze willen. Huub geeft daarbij inzichten in wat werkt en niet werkt. De bereikbaarheid van Huub is prima. Daarnaast worden veranderingen snel uitgevoerd. Top!

Bert

Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijkheid en service van YUZI. Een aanrader.

Anoniem